Tahta Takoz Üzerine Kurulan İskele Tepki Çekti

Tahta Takoz Üzerine Kurulan İskele Tepki Çekti

Tahta Takoz Üzerine Kurulan İskele Tepki Çekti

Türkiye'de her yıl çok sayıda iş kazası yaşanıyor. Bu kazalarda, birçok kişi hayatını kaybediyor ya da yaralanıyor. Kazaların nedenleri arasında yetersiz önlem alma geliyor. Bunun örneklerinden biri de Kocaeli İzmit'te yaşandı.

CHP İzmit Belediye Meclis Üyesi Uğur Koştur'un sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflara göre, 'Yürüyüş Yolu' üzerinde bir binanın dış cephe kaplaması yapılıyor. Kaplama için iskele kuruluyor. Ancak, iskelenin ayakları tahta takozlar üzerinde monte edilmiş durumda. Yoldan geçenleri tedirgin eden iskele sistemi Koştur'un da tepkisine neden oldu.

Koştur, tepkisini sosyal medya üzerinden şöyle dile getirdi: "İşte İzmit merkezde bir bina için kurulan iskele. Hiçbir standarda uymayan bu iskelede çalışmak uygun değil. Yetkililer bu binada çalışmaya izin vermemeli. Sonra iş kazalarında her yıl yüzlerce kişi ölüyor. Buna davetiye çıkaran, yine bizim insanımız. Denetleme yok, hiçbir şey yok. Aynı yerde, kaldırımlar da büyük zarar görmüş. İnşallah kimsenin burnu kanamadan önlem alınır."

Son Paylaşılanlar

Kategoriler

Etiketler