Kazasız geçen yıl için kutlama yapıldı

Kazasız geçen yıl için kutlama yapıldı

Kazasız geçen yıl için kutlama yapıldı

365 günde sıfır iş kazası hedefine ulaşan fabrikada kazasız yıl kutlaması yapıldı. Fabrika yemekhanesinde yapılan kutlamaya Mauri Maya Genel Müdürü Levent Çiftçi ve fabrika çalışanları katıldı. Törende konuşan İş Güvenliği Uzmanı Onat Kömürcü, iş güvenliği konusunun Mauri Maya bünyesinde hayati önem taşıdığını, her şeyden önce, iş güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaların üretim süreçlerinin doğal ve ayrılmaz bir parçası olarak gördüklerini söyledi.
 
İş güvenliği bilinç düzeyine sahip olunması adına gösterdikleri çabanın karşılığını almaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Kömürcü, "Bu mutlu günümüzde birlikte çalıştığımız tüm mesai arkadaşlarımıza özverili ve emniyetli şekilde çalıştıkları için teşekkür ediyoruz." dedi.
 
Yapmış oldukları iş sağlığı ve güvenliği çalışmalarında asıl amaçlarının çalışanların ailelerinin yanına her gün sağlıklı bir şekilde dönmesinin sağlanması olduğunu belirten Kömürcü, bu emniyetli çalışma ortamının sağlanması için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti. Kömürcü, "Aslında bir sonraki amacımız emniyetli çalışma ortamını sadece tesisimizde değil, çalışanlarımızın aileleriyle birlikte kendi evlerinde de sağlanmasına katkıda bulunmaktır. Bu amacın parçası olarak da çalışanlarına evlerinde aileleri ile birlikte güvenlik bilinci içerisinde emniyetli bir ortam yaratabilmesi amacıyla afet çantası dağıttık.” dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından kazasız belasız geçen 365 günü pasta toplu olarak kesildi.

Son Paylaşılanlar

Kategoriler

Etiketler